Kedves Olvasó!

 

Megtisztelő, hogy pályaorientációval és munkamotivációval foglalkozó oldalamat olvasod. Bízom benne, hogy megtalálod a számodra hasznos információkat, és kérdéseidre a válaszokat.

Honlapomat, azzal a céllal hoztam létre, hogy változatos, és a saját szemszögemből érdekes szakmai cikkeket osszak meg a pályaorientációs és munkamotivációs témák iránt érdeklődőkkel. A cikkek egy részét adaptáltam más szakmai oldalakról (forrását mindig megjelölöm, így olvashatsz más oldalakon is a témákról), egy másik részét viszont egyéni tapasztalataim ihlették:-)

Ajánlom figyelmedbe blogomat, ahol egy-egy szakmai kérdést boncolgatok, és nagyon kíváncsi vagyok a véleményeitekre, melyeket olykor felmérések (anonim) eredményeiben mutatok meg számotokra. Természetesen, ha van olyan pályaválasztási vagy munkamotivációs téma, ami nagyon érdekel Bennetek, jelezzétek felém, és ízekre - falatokra - sejtekre szedjük a témát, míg meg nem kapjátok a válaszokat a kérdéseitekre.   

 

"Soha nem függök mások szavaitól, de mindig meghallgatom őket. Soha nem engedelmeskedem mások tanácsainak, de mindig figyelembe veszem őket. Soha nem függök a külvilág véleményétől, de mindig tisztán akarom látni, mit gondolnak rólam."

Jorge Bucay


 "AZ ÉLET LEGYEN VELED"

         

Hegedűs-Gál Csilla

Munkamotivációs szakértő

 

Újdonságok

Tréningek a képességfejlesztésért

2015.09.28 14:04
Tréningek a képességfejlesztésért A vállalati tréningek kiválasztását a kompetencia-térképek,...

Motiváló szervezet 1.

2015.09.23 12:54
A szervezetek működésének egyik legfontosabb feltétele a munkatársak koordinált együttműködése...

Motivációs elméletek és alkalmazásuk az emberi erőforrás menedzsmentben

2015.09.23 12:50
Motivációs elméletek és alkalmazásuk az emberi erőforrás menedzsmentben   A motivációs...
<< 1 | 2 | 3

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás